© Diana Grasso

© Diana Grasso

© Diana Grasso

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Breese KVLV-dames maken decoratieve flessen

Woensdag organiseerden de KVLV-dames uit Bree een creatieve workshop ‘flessen decoreren’. De workshop kwam tot stand door het project ‘Soep als Bindmiddel’ van vzw De Biehal STC.

Diana Grasso

KVLV en Sociaal Tewerkstellingscentrum De Biehal delen de filosofie van duurzaam hergebruik. KVLV organiseert regelmatig workshops rond upcycling. De Biehal geeft huisraad, kleding, speelgoed, meubels, electro, retrospullen … een tweede leven via zijn Kringwinkels. Je vindt de Kringwinkels in Peer, Lommel, Neerpelt en Mol.

Soep als BindmiddelDe workshop kwam tot stand door het project ‘Soep als Bindmiddel’, een subsidieprogramma van Leader Kempen en Maasland. Dit project wordt uitgevoerd door het Sociaal Tewerkstellingscentrum vzw De Biehal uit Lommel.Het project wordt gesubsidieerd door het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling en loopt tot juni 2018. ‘Soep als Bindmiddel’ focust op het opzetten van samenwerkingsverbanden en activiteiten met verenigingen met het oog op het bieden van een sociaal netwerk.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio