Food

Met een beetje glitter maak je prosecco nog sprankelender

Print
Met een beetje glitter maak je prosecco nog sprankelender

Foto: Popaball

Wil je je glaasje prosecco, champagne of cava nog sprankelender maken? Dan kan je nu je toevlucht zoeken tot glitters die speciaal daarvoor werden ontworpen door het Britse bedrijfje Lakeland.

Voor wie van glitters en glamour maar niet genoeg kan krijgen, kan er zelfs letterlijk wat toevoegen aan een glaasje cava, prosecco of champagne. Het Britse Lakeland lanceerde namelijk Popaball Prosecco Shimmer waarbij je uit een potje wat glitters haalt en vervolgens in je glas met favoriete drankje schept. Eventjes roeren en alles schittert als nooit tevoren.

Wie kiest voor de framboosvariant voegt zo ook een hint van die smaak toe. En daarbij stopt het niet. Wie goed kijkt, ziet ook hartjes gemaakt van eetbaar bladgoud ronddrijven.

Het enige nadeel: de glitters zijn voorlopig enkel in Groot-Brittannië te verkrijgen, maar daar wordt naar verluidt aan gewerkt. Voor een potje betaal je in elk geval om en bij de 8 euro.

 

Niet te missen