Racing Peer is gastclub voor Football Kick-Off 2017

Print
Racing Peer is gastclub voor Football Kick-Off 2017

Foto: Marco Hamal

Peer - Racing Peer organiseert Football Kick-Off 2017 op 3 September.

Uit 23 kandidaten door heel het land is Racing Peer geselecteerd om op 3 september 2017 FOOTBALL KICK-OFF te organiseren. Dit tornooi voor G-voetballers staat garant voor 900 voetballers, bekende trainers, spelers, scheidsrechters en veel pers.

De Football Kick-Off is een landelijk voetbaltornooi voor personen met een handicap, gedragen door alle geledingen van het Belgisch voetbal en zijn G-voetbalpartners. Personen die zich belemmerd voelen om deel te nemen aan het reguliere voetbal, kunnen sinds enkele jaren van het voetbal proeven via het G-voetbal. Met de Football Kick-Off wordt aan alle G-teams uit België een unieke kans geboden om deel te nemen aan een bijzonder voetbaltornooi.

Wat dit evenement uniek maakt, is de aanwezigheid van professionele trainers uit de eerste en tweede voetbalklasse die tijdens het tornooi de G-teams – spelend in de échte voetbaltenues van deze professionele clubs! – coachen. Bovendien worden de wedstrijden in goede banen geleid door scheidsrechters uit de hoogste afdeling. De Football Kick-Off bezorgt de deelnemers zo een onvergetelijke dag en verkleint de afstand tussen het reguliere voetbal en het G-voetbal.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio