© Vijf

‘Temptation Herbert en Jolien’ geven openhartig interview: “Ik begrijp zijn bedrog”

Herbert dook tijdens ‘Temptation Island’ in bed met verleidster Saartje, Jolien kuste met vrijgezel Karim. Hun fouten leidde tot een spetterende ruzie tijdens het laatste kampvuur en de twee gingen uit elkaar. Intussen zijn ze opnieuw een koppel en hebben ze de gebeurtenissen geplaatst. “Ik snap Herbert zijn bedrog”, klinkt het in een openhartig interview in Tv Familie.

vwh

Na hun avontuur in Thailand keerden Herbert (22) en Jolien (23) als vrijgezel terug naar België. Ze woonden nog samen, maar deden naar eigen zeggen volledig hun eigen ding. Ze zeiden geen woord, kookten hun eigen eten,... Maar die situatie was onhoudbaar en dus ging de man met Braziliaanse roots terug bij zijn moeder wonen, die kwaad was om zijn slippertje met Saartje. Twee weken, zolang duurde het voor de twee beseften dat ze eigenlijk niet zonder elkaar kunnen. Na de pauze werden ze opnieuw een koppel.

Sterker koppel

“Er is iets veranderd. We communiceren beter en kunnen meer van elkaar verdragen. Vroeger was ik al jaloers als Herbert met een ander meisje praatte, nu kan ik dat beter plaatsen”, klinkt het. De twee hebben elkaar volledig vergeven, maar zijn allesbehalve vergeten wat er op het Thaise eiland gebeurde. “We moeten het vertrouwen weer opbouwen. Dat is niet makkelijk”, zegt Jolien. Herbert beaamt en voegt toe dat het nooit meer kan worden zoals vroeger, maar dat ze nu wel sterker zijn als koppel.

 

You and me against the world ??

Een bericht gedeeld door JLP © (@jolienliisa_) op

Logisch bedrog

Jolien kan zelfs zijn overspel kaderen. “Ik snap Herbert wel. Het is logisch als je ziet dat je vriendin je bedriegt. Ik heb daarna ook verkeerd gereageerd”, zegt ze. Herbert kon het namelijk niet verkroppen dat zijn vriendin met twee andere vrouwen kuste en dat de vrijgezelle mannen stonden te genieten. “Ik begon te flippen. Ik ga niet zeggen dat mijn reactie normaal was, maar ik was zo kwaad dat ik me nergens iets van aantrok”, aldus Herbert.

Geen garantie op trouw

De twee blikken voorzichtig vooruit op de toekomst. Een kindje stellen ze voorlopig nog even uit, maar ze kiezen wel resoluut elkaar. Al kan Herbert zijn Jolien niet voor de volle honderd procent garanderen dat hij geen misstap meer zal begaan. “Dat kan geen enkele man”, klinkt het. Jolien snapt het perfect, zelfs haar vader en broer zeggen hetzelfde. “Maar als hij me nog één keer bedriegt, dan is het definitief gedaan”, zegt ze vastberaden. Dat Herbert op zijn tanden zal moeten bijten, lijkt waarschijnlijk. “Ik kan niet op een dansvloer komen of de vrouwen worden hysterisch”, zegt hij. Jolien, die toegeeft dat haar ware de dominante partij is in hun relatie, kreeg dan alweer enkele huwelijksaanzoeken.

 

Een bericht gedeeld door JLP © (@jolienliisa_) op

Eén ding is zeker: Saartje en Karim zijn verleden tijd. “Dat wijf doet me helemaal niets”, beklemtoont Jolien. Het koppel is het er ook over eens dat de twee verleiders allerlei vuile leugens verspreiden in de hoop dat ze nog een beetje langer in de schijnwerpers kunnen staan.