Balletschool Capriccio schittert met dansvoorstelling Avatar in C-Mine

Print

Foto: Karin Vancraybex

Genk - Balletschool Capriccio gaf afgelopen weekend een overweldigende dansvoorstelling op C-Mine. AVATAR werd mooier dan ze zelf ooit hadden durven dromen.

Het artistieke team Meira Kox, Liesl Ferson en Elise Ferson wisten een schitterend doorlopend verhaal te creëren dat het publiek boeide van de eerste tot de laatste dans. De prachtige filmbeelden zorgden ervoor dat degenen die de film niet kenden, het verhaal toch begrepen en konden volgen. Het publiek was dan ook zeer lovend.

De dansen waren bij momenten adembenemend mooi, stuk voor stuk pareltjes. Prachtige, sommige uiterst originele choreografieën die door de dansers prachtig uitgevoerd werden. Het was als het ware alsof de dansers, eens ze hun kostuums aanhadden, letterlijk in een andere huid kropen en met nog meer energie en inlevingsvermogen dansten. In deze voorstelling kwam duidelijk tot uiting dat het niveau van de dansers in stijgende lijn zit.

De prachtige kostuums en de bijhorende face painting vormden samen een perfect geheel. Dat werd dan nog eens overgoten door ongelooflijk mooie belichting en leverde zo prachtige foto’s op waar de balletschool nog lang van kan nagenieten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio