Dag van de Buren

Print
Hasselt - Op vrijdag 26 mei 2017 is het de Dag van de Buren in Hasselt. Dan nemen heel wat buren een stoel en zetten zich samen op een pleintje, een stoep of een oprit in de buurt. Je ontmoet er sommige buren voor de eerste keer en met andere, die je al jaren kent, praat je gezellig bij.

Bedenk eerst samen met een andere buur een geschikte locatie voor je burenfeestje. Schrijf je vervolgens in via www.hasselt.be/dagvandeburen. Je ontvangt een startpakket met affiches, ballonnen, uitnodigingen voor de buren en een Fairtradepakket van Oxfam Wereldwinkel Hasselt (fles wijn, fruitsap en een versnapering).
Nodig vervolgens ten minste 5 buren uit en vraag om een stoel, een drankje en iets lekkers mee te brengen. Zo kan je burenfeestje de hele dag of avond doorgaan.

Uit alle inschrijvingen loten we 5 deelnemers die verwend worden met een muzikaal optreden tijdens hun ‘Dag van de Buren’. Mail achteraf je leukste foto’s van je 'Dag van de Burenfeestje' voor 15 juni 2017 naar wijkmanagement@hasselt.be. We selecteren 5 winnaars en nodigen hen uit voor de prijsuitreiking. En wie weet staat jouw ingestuurde foto volgend jaar wel op de affiches voor de Dag van de Buren.

Doe je mee? Schrijf je in vóór 5 mei 2017 via www.hasselt.be/dagvandeburen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio