Speelplaats wordt omgetoverd tot festivalweide in Technisch Heilig-Hartinstituut

Print
Tessenderlo - Voor de vierde keer al organiseerde de leerlingenraad van het Technisch Heilig-Hartinstituut haar eigen muziekfestival. Op de affiche van StressFactor stonden Mark with a K, de drum- and bassset van MC Chucky M&T, Mc Mota en de metalband Bizkit Park z.

"De sfeer zat er goed in", vertelt leerkracht Kathleen Van den Eynde, die samen met haar collega's Evy Swevers en Evy Engelen de leerlingen begeleidde bij de organisatie. "Toegegeven, het festival kwam een beetje moeizaam op gang, maar op het einde stond iedereen te genieten. Alle 650 leerlingen - behalve degenen die op stage zijn – waren aanwezig op het festival. Tussen de optredens door waren er festivalhapjes en -drankjes te verkrijgen. Vervelen kon niet want de hele speelplaats stond vol standjes. Aan de stand van Thomas More kon je zelfs je haar laten knippen. De leerlingenraad werkte het festival volledig eigenhandig uit.”
"Hoewel het draaiboek gekend is van onder meer twee jaar geleden, toen we ook een StressFactor hielden, blijft het toch een hele opgave", klinkt het bij de leerlingen. "Het is echt wel maanden werk voor alles klaar is, maar het loont de moeite en het weer zat gelukkig mee”. (foto's gemaakt door StressFactor)

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio