Mode

Zo maak je jouw jumpsuit party-proof

Print
Zo maak je jouw jumpsuit party-proof

Foto: Only, Tamaris, Bigli

Er zijn weinig stukken die zo makkelijk te dragen zijn als een jumpsuit. Iedereen staat er mee, je outfit bestaat slechts uit één stuk en het is ideaal voor warme lentedagen. Maar hoe geef je je jumpsuit een upgrade? Hoe kan je zo’n casual stuk evening-proof maken? Wij geven je inspiratie!

Verander van schoenen

De makkelijkste manier om je jumpsuit een chique boost te geven is het veranderen van je schoenen. Een metallic pump of peeptoe, fijn sandaaltje of geklede platte schoen maakt elke jumpsuit evening-proof. Een compleet andere look in een handomdraai!

Kies voor een getailleerd vest

Een perfecto of blazer houdt je warm en geeft je outfit een geklede uitstraling. Vooral jasjes die je taille in de verf zetten zijn perfect om je jumpsuit wat meer ‘class’ te geven. Zelfs een exemplaar uit jeans krijgt een heel andere look als je combineert met een blazer!

Ga voor de juiste accessoires

Ook in je accessoires kan je verschillende mogelijkheden combineren. Juwelen met een portie bling geven een ander beeld dan sportieve of minimalistische exemplaren. Simpelweg het dragen van een riempje over je jumpsuit kan zorgen voor een totaal andere look.