Jongeren smullen van succesvol Emotions festival

Print
Bilzen -

Emotions, het gratis festival voor alle jonge en iets oudere jongeren trok zaterdag naar jaarlijkse gewoonte weer alle registers open in en rond cultuurcentrum De Kimpel in Bilzen. Met 17 sterke bands, eigentijdse DJ’s en verrassende acts werd een hoogstaand festival met allure afgeleverd.

“We hebben gezorgd voor een beklijvende mix van optredens. De formule bracht zo ‘n 2000 bezoekers op de been.”, verduidelijkt schepen van jeugd Griet Mebis. De gratis oordopjes bleken trouwens geen overbodige luxe. Pop ‘a Cast winnaars Ivan lieten menig trommelvlies suizen en ook Fleddy Melculy leverde wat beloofd werd: hardcore met een hier en daar een humoristische raplijn.

Een grote menigte wachtte ondertussen ongeduldig op de dansmoves van de mannen achter de intrigerende maskers ‘Baba Yega’. Het publiek is begeesterd en krijgt als afsluiter nog een ware confetti douche cadeau, waarna de mannen ruim baan maakten voor een zeer lange ‘meet en greet’. De jongste bezoekers trekken kort daarna langzaam huiswaarts, maar de twintig plussers weten tot lang na middernacht de beentjes te strekken met de opzwepende beats van StuBru hottie Lisa Smolders.