Zo woont Riemstse die getrouwd is met Amerikaanse superster

Print
Zo woont Riemstse die getrouwd is met Amerikaanse superster

Foto: AFP

Riemst -

Het Amerikaanse magazine Departure ging onlangs op bezoek bij de Riemstse Ingrid Vandebosch. Het voormalige model verhuisde zo’n twee jaar geleden met haar gezin naar een nieuw appartement in Manhattan. Een inkijk in een van de meest luxueuze appartementen van New York.

Zestien was ze, toen ze Zichen-Zussen-Bolder achter zich liet om als topmodel de wijde wereld in te trekken. Ondertussen woont Ingrid al zo'n 30 jaar in de Verenigde Staten. Tien jaar is ze al getrouwd met Jeff Gordon, een superster in de VS dankzij zijn carrière als racepiloot.

Zo woont Riemstse die getrouwd is met Amerikaanse superster
Foto: Twitter

Twee jaar geleden verhuisden ze naar een appartement in Manhattan, vlakbij Madison Square Park omdat hun vorige appartement wat te krap was geworden met twee kinderen. Dat zal niet snel opnieuw een probleem vormen. De gang van hun appartement is maar liefst 31 meter lang. “Het zijn 42 lunges (fitnessoefening, nvdr.), ik heb het gemeten”, aldus Ingrid. “Vaak denken mensen dat het een spiegel is.”

Zo woont Riemstse die getrouwd is met Amerikaanse superster
Foto: Departure/Pieter Estersohn

Het hele appartement heeft veel licht inval en doet wat Scandinavisch aan door het vele hout dat werd gebruikt. “Ingrid weet goed wat ze wil”, zo zegt de architect. Design is dan ook altijd al een passie geweest van de Riemstse. Hoe alles er nu precies uitziet, ziet u hier.

Ingrid en haar gezin wonen trouwens niet alleen in het gebouw. Onder meer Jennifer Lopez en presidentsdochter Chelsea Clinton zijn buren. “Plots staat dan de secret service voor de deur, omdat Bill en Hillary bij de kleinkinderen op bezoek komen. Dat is wel even vreemd”, vertelde ze vorig jaar nog in onze krant.

Externe links