Vriendinnen vinden jonge vrouw dood terug op parking in Bergen

Print
Vriendinnen vinden jonge vrouw dood terug op parking in Bergen

Foto: La Province

Op de parking van Lotto Mons Expo in Bergen is zaterdagmorgen het levenloze lichaam van een jonge vrouw (geboren in 1994) aangetroffen. Het slachtoffer baadde in een plas bloed en zou de keel zijn overgesneden. Volgens het parket van Bergen is de oorzaak van het overlijden nog niet duidelijk.

Over de omstandigheden van het overlijden is nog geen duidelijkheid. De ‘crime scene’ werd zorgvuldig afgespannen door de politie, zodat het forensisch team aan de slag kon. Een autopsie moet duidelijkheid scheppen over de oorzaak van het overlijden.

Ondertussen werd duidelijk dat het slachtoffer 22 jaar was (geboren in 1994) en afkomstig uit Binche. Ze stuurde vlak voor 7.00u nog een sms naar één van haar vriendinnen, die ze samen met nog twee vriendinnen zou ontmoeten die ochtend voor een autorit naar Brussel. De vriendin antwoordde enkele minuten later maar dat bericht werd nooit geopend door de vrouw. In die tijd moet de vrouw overleden zijn, meent procureur des Konings van Bergen Christian Henry.

Haar drie vriendinnen ontdekten het levenloze lichaam, waardoor het vaststaat dat het slachtoffer als eerste aankwam op de parking en haar vriendinnen opwachtte. Volgens La Province zou de vrouw het slachtoffer zijn geworden van seksuele aanranding, maar dat wordt voorlopig niet bevestigd door andere bronnen. Er werd ook een gestolen Renault Kangoo gevonden, vlakbij de ‘crime scene’.