Rotemse Schutters nemen vlotte start in 2017

Print

Foto: Mathieu Hermans

Rotem

Dilsen-Stokkem - De schutters van de schutterij St. Mon- & Gondulphus uit Rotem hebben er al een druk voorjaar opzitten, mede dankzij de populaire Één-reeks 'Beau Séjour'.

Door hun medewerking aan de opnames voor 'Beau Séjour' die begin 2017 op televisie is verschenen, was er ook iedere week heel wat belangstelling voor de schutterij. Daarnaast werden de schutters ook uitgenodigd voor de prevoorstelling van de laatste aflevering van de reeks in de kerk in Lanklaar. Hierbij zorgde het viertal uit de generiek voor een toepasselijke inkom door reeds bij een eerste check-up de tickets te controleren. Na de voorstelling ging men met tromgeroffel -door de regen- in het gezelschap van Luc Verhoeven naar de Beau Séjour voor een receptie. De genodigden konden daar, naast een hapje en drankje, ook op de foto met Kato. 

Op zaterdagavond 15 april was er het jaarlijkse Schuttersbal, ditmaal genaamd 'Danceparty met live duo Whenever'. Het werd een zeer gezellige en drukke paasavond. Mede door de paashaas die iedereen gul voorzien heeft van toepasselijk gekleurde eieren. Het schuttersviertal uit 'Beau Séjour' verzorgde een acte de présence met de onzichtbare Kato. Enkel het 4-tal kon Kato dus zien en dansgoeroe Tony waagde zich dan ook aan enkele danspasjes met haar. Alsof het nog niet genoeg was, zijn ze op paasmaandag ook nog voorgesteld op de carnavalsstoet van de Kezelzekskes en heeft Lei Goyens, zoals gebruikelijk weer als Einzelganger, nogmaals de herinneringen aan 'Beau Séjour' levend gehouden, door de Oscar uit te reiken, die ze door hun deelname aan de reeks verdiend hebben.

Schutters zet de Kepie terug op en maak jullie klaar voor de volgende festiviteiten. Heeft u interesse om eens kennis te maken met het schuttersleven zoals het nu is? Dan zijn jullie alvast welkom wekelijks op vrijdagavond vanaf 19 uur in ons Schutterlokaal.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio