Mama

Is dit de perfecte hack om een luier te verversen?

Print
Is dit de perfecte hack om een luier te verversen?
De Californische moeder Elizabeth Rasco heeft een trucje gevonden de luiers van haar baby efficiënt te verversen. Het enige wat ze nodig heeft? Een (lege) doos vochtige doekjes, een paar pampers en enkele haarelastiekjes.

Een baby verversen kan een omslachtig taakje worden maar als je alle benodigdheden mooi bij elkaar houdt, maak je het jezelf makkelijker. Dat is wat Elizabeth Rasco deed: ze nam een lege doos babydoekjes, bond met enkele haarelastiekjes een zakje vochtige doekjes aan het deksel. De leegte in de doos kon ze gebruiken om enkele pampers in op te bergen. Ze gooide er ook een extra outfit en een paar poepzakjes voor honden in om vuile luiers in kwijt te kunnen.

De moeder ontdekte haar trucje heel toevallig, deelde het vorige week via Facebook en sindsdien gaat het de hele wereld rond. Al meer dan 17.000 mensen vinden haar hack leuk en meer dan 109.000 moeders hebben hem gedeeld. Een zekere Haley Timmons prijst Elizabeth om haar vindingrijkheid. “Wat een leuk idee. Dit is zo handig als je niet overal een luiertas mee naartoe wil zeulen”, staat er onder meer te lezen in de reacties op haar pagina.

Niet te missen