Celebs

‘Temptation Lize’ schaamt zich voor haar seksscène: “Maar ik had geen zin om het in een hoekje te doen”

Print
Dat Ken en Lize na ‘Temptation Island’ een koppel zijn, is nu ook in Nederland geweten. De twee zijn vooral blij dat ze hebben deelgenomen, al laat de Brusselse ex van Jeffie blijken in een interview met de Nederlandse krant De Telegraaf dat ze spijt heeft van die ene scène in de slaapkamer...

Als ze van één scène het schaamrood op de wangen kreeg, was het uiteraard die scène waarin ze met Ken in bed belandde. “Dat was toch een scène waarvan ik dacht: oh”, zegt Lize. Hoe die bewuste passage is overgekomen in de huiskamers van hun ouders? De familie van Ken heeft niet weggekeken.

“Die hebben gewoon gekeken en we hebben het er ook gewoon over gehad. We hebben het er zelfs met de hele familie over gehad toen Lize gezellig bij mij zat met Pasen. Ze schaamde zich dood. Dat vond ze niet zo leuk”, zegt hij.

Maar of de seksscène dan gewoon kon vermeden worden? Volgens Lize was de spanning te groot om te wachten. “Als dat iets is wat al zo lang opbouwt... Ik had geen zin om dat ergens in een hoekje te doen”, zegt ze. Ze voegt er nog aan toe dat ze geen contact meer heeft met Jefferson, maar dat haar ex haar wel veel geluk wenst in de nieuwe relatie.

Bekijk hieronder het volledige interview

Niet te missen