Niet voor kinderen: The Sims hebben nu eindelijk seks zonder kleren

Print
Niet voor kinderen: The Sims hebben nu eindelijk seks zonder kleren

Fans van The Sims herinneren het zich waarschijnlijk nog wel: als hun Sims seks hebben, gebeurt dat onder de lakens, begeleid door het geluidje ‘Woohoo’. Erg braaf allemaal. Maar nu is er toch een manier om de stomende scènes volledig te volgen. Een onbekende programmeur heeft een tool ontwikkeld die de figuurtjes dingen laten doen waar zelfs wij rode oortjes van krijgen.

De programmeur ontwikkelde een aanpassing, WhickedWims genaamd, die het computerspel het label ‘Not Safe for Work’ geeft. Daardoor worden alle activiteiten in het bed van The Sims zichtbaar. En het gaat er soms zelfs erg expliciet aan toe. Niet geschikt voor jonge en of gevoelige gamers dus.

Wie er achter de ontwikkeling zit, is nog onbekend. Op de website Kotaku wordt hij enkel bij zijn pseudoniem Turbodriver genoemd. De ontwikkelaar zou met zijn tool naar eigen zeggen 4.000 dollar per maand verdienen. Hij staat naar verluidt ook open voor nieuwe standjes uit de kamasutra, al moeten die wel bij zijn eigen smaak passen.

De uitgever van het spel The Sims onderneemt voorlopig geen stappen tegen de tool. De programmeur moest enkel een andere naam geven aan zijn uitvinding, die aanvankelijk ‘WickedWooHoo’ heette.