Celebs

Kris Jenner is razend op Caitlyn om onthullingen in haar nieuwste boek

Print
Kris Jenner is razend op Caitlyn om onthullingen in haar nieuwste boek

Foto: Instagram/ Kris Jenner

Caitlyn Jenner is opnieuw in de ongenade gevallen van de volledige clan van de Kardashians. Zowel haar ex Kris als haar (stief)dochters weigeren nog met haar te spreken, omdat een aantal recente onthullingen die in haar nieuwe memoires neergepend staan, volgens hen compleet uit de lucht zijn gegrepen. Zo zou Kris tijdens hun huwelijk al geweten hebben dat haar toenmalige man zich graag als vrouw verkleedde, wat door Kris ten stelligste ontkend wordt.

De onthullingen van Caitlyn Jenner, die voor haar geslachtsoperatie door het leven ging als Bruce Jenner, in haar memoires 'The Secrets of My Life' worden niet gesmaakt door de Kardashians. Nu meer en meer details uit het boek bekend raken wordt duidelijk dat haar familie niet of nauwelijks op de hoogte was van de inhoud van het boek, die toch best wat pittige informatie bevat.

Zo beweert Caitlyn Jenner, die 24 jaar met Kris getrouwd was tot de scheiding werd ingezet in 2015, dat haar echtgenote wel degelijk op de hoogte was van haar wens om vrouw te worden. Ze zou Caitlyns wens om haar als vrouw te kleden ook op allerhande mogelijke manieren hebben proberen te onderdrukken. In een uitzending van de realityserie Keeping Up With The Kardashians weerlegt Kris deze informatie echter. Volgens haar verzint Caitlyn dit allemaal en zou ze wel meermaals gevraagd hebben of er iets scheelde met Caitlyn, maar kreeg ze nooit een afdoend antwoord op die vraag.

Als gevolg hiervan weigeren zowel Kris als haar drie stiefdochters Kim, Kourtney en Khloe om nog met haar te spreken. Dat meldt een bron aan de Amerikaanse krant Us Weekly. "Ze zijn volledig over hun toeren. Dit is voor hen de laatste druppel. Ze zijn het beu om altijd voor onaangename verrassingen te komen staan. Ze willen dat Caitlyn gelukkig wordt en haar ervaringen kan delen met de wereld, maar ze willen ook dat ze daarbij rekening houdt met de gevoelens van hun moeder."

Haar jongere dochters Kylie en Kendall zouden dan voornamelijk erg teleurgesteld en gekwetst zijn, omdat Caitlyn niets over de inhoud van het boek, en meer specifiek over één van de laatste geslachtsoperaties die ze onderging, aan hen verteld heeft terwijl ze dit wel deelde met vrienden en daarna de hele wereld vooraleer zij op de hoogte werden gebracht.
 

 

I have been on quite the journey. Read about it in #SecretsOfMyLife available next Tuesday!

Een bericht gedeeld door Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) op

Niet te missen