Mode

De mooiste juwelen voor op een familiefeest

Print
 De mooiste juwelen voor op een familiefeest

Foto: Bigli

Binnenkort start het feestseizoen. Kies dit jaar eens niet voor een traditionele jurk met bloemen, maar val op met je juwelen. Statement accessoires zijn een trend, en daar horen prachtige ringen, opvallende armbanden, elegante oorbellen een piekfijne kettingen zeker bij. Een beetje blingbling en k-tching, ready to go!

1. Ringen

Kies een fijn ringetje als je outfit de aandacht moet trekken. Kies je voor een effen kleur? Dan doet een grote natuursteen rond je vinger wonderen.

2. Oorbellen

Parfum heeft warmte nodig om hem goed te kunnen ruiken en daarom breng je hem het best aan waar de huid het dunst is. Dat wil zeggen: achter je oren, tussen je decolleté, op de polsen en in de knieholten. Laat de parfum gewoon verdampen door je lichaamswarmte en wrijf hem zeker niet uit. Deze geuren moet je leren kennen:

3. Armbanden

Hoe eentoniger jouw look, hoe opvallender de armband. Kies voor een kleurtje dat bij je handtas of schoenen past, en je bent meteen de elegantste van het feest.

4. Kettingen

Kettingen trekken de aandacht naar je boezem. Pas de vorm aan de hals van je kleed aan en als je voor steentjes kiest, match dan met je ring!