Moeder gaat helemaal door het lint in winkelcentrum om wel erg banale reden

Print

Moeder gaat helemaal door het lint in winkelcentrum om wel erg banale reden Video: AsiaWire

Een klein ongelukje tussen twee kinderen heeft in een winkelcentrum in het Chinese Hangzhou voor veel heisa gezorgd. Een boze moeder kon niet verkroppen dat een meisje per ongeluk op de voet van haar zoontje stapte. Ze liet het zelfs niet na om over te gaan tot een gevecht met de andere moeder, maar gelukkig konden enkele omstanders erger voorkomen.

Een geschokte ouder die toevallig in de buurt was, kon het tafereel vastleggen met een smartphone. Ondanks dat het jongetje op het eerste gezicht geen verwondingen had opgelopen door het incident, kon zijn moeder er helemaal niet mee lachen. De moeder van het meisje excuseerde zich nog in naam van haar kind, maar ook dat volstond blijkbaar niet voor de dame. Toen ze niet veel later het meisje hard vastnam om excuses van haar te eisen, ging het enkel maar van kwaad naar erger.

Het bizarre schouwspel eindigde met een kort maar hevig gevecht tussen beide moeders, al konden enkele omstanders ervoor zorgen dat geen van beide noemenswaardige verwondingen opliep. De video lokte na publicatie erg veel reacties uit op het internet. Daarbij heerst vooral onbegrip tegenover de overdreven reactie van de furieuze moeder.