Celebs

Natalia schrijft emotionele boodschap voor overleden dochtertje (2,5) van zangeres Milk Inc.

Print
Natalia schrijft emotionele boodschap voor overleden dochtertje (2,5) van zangeres Milk Inc.

Linda Mertens, de zangeres van de Vlaamse dancegroep Milk Inc., heeft vrijdag in een dienst afscheid genomen van haar overleden dochtertje Lio. Het meisje verloor op 2,5 jarige leeftijd de strijd tegen kanker. Zangeres Natalia postte dit weekend een emotionele boodschap op Instagram om het kleine vechtertje te eren.

Lio kwam op 15 november 2014 ter wereld. Maar minder dan een jaar later - in september 2015 - kwam er slecht nieuws. Bij het meisje werd een zeldzame agressieve kanker vastgesteld.

Linda besliste meteen om al haar projecten af te bouwen en stop te zetten om zo geen moment van haar jonge prinses te moeten wijken. Het was haar wens om de gezondheidstoestand van haar dochter uit de publieke aandacht te houden. Op 7 april verloor het meisje de strijd tegen kanker.

Kleine prinses

Tijdens de herdenkingsdienst werden vrijdag ballonnen de lucht in gelaten. Dat blijkt uit videobeelden die zangeres Natalia op Instagram postte.

“De kleine prinses Lio heeft ons verlaten dus zet ik haar vandaag in de spotlight. Ik wil iedereen laten weten hoe prachtig en uniek ze was. Haar moeder en vader hebben zo hard geprobeerd om haar in deze wereld te houden, maar het universum heeft beslist dat ze hier was voor een andere reden. Deze kleine ziel heeft zo veel mensen bij elkaar gebracht. Ik heb nooit zo veel liefde gevoeld tussen mensen als gisteren toen we afscheid namen. Mijn hele hart gaat naar jou, Lio. Bedankt om in deze wereld te komen”, schreef Natalia.

Niet te missen