26-jarige man komt om het leven bij schietpartij in Sittard

Print
26-jarige man komt om het leven bij schietpartij in Sittard

Foto: Foto: Etienne Zegers

In het Zuyderland-ziekenhuis in Sittard-Geleen, in Nederlands Limburg is vanmorgen een 26-jarige man overleden aan de gevolgen van een schietpartij. De man werd vanmorgen naar het ziekenhuis in Sittard-Geleen gebracht. Aanvankelijk bestond de indruk dat de man was gestoken, maar de man bleek ernstig gewond te zijn geraakt bij een schietincident. De man is enige tijd later bezweken aan zijn verwondingen. Dat schrijft De Limburger.

Uit het onderzoek is vast komen te staan dat rond 01:00 uur diverse schoten zijn gevallen in een horecazaak aan de Tudderenderweg in Sittard. Daarbij raakte de man gewond. Vermoedelijk is er voorafgaande aan de schietpartij ergens in de directe omgeving een handgemeen geweest tussen de man en enkele andere personen.

Zwarte VW Golf gezocht

De politie is op zoek naar meerdere verdachten die er in een zwarte Volkswagen Golf met een Duits kentekenplaat vandoor zijn gegaan. Het kenteken is afkomstig uit Heinsberg en begint met de lettercombinatie HS. Mensen die de auto gezien hebben of mogelijk over andere informatie beschikken die met de schietpartij te maken kan hebben, worden verzocht de politie hiervan in kennis te stellen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio