Celebs

Gluren bij BV's: Natalia zet grote mond op tegen Billie Leyers

Print
Gluren bij BV's: Natalia zet grote mond op tegen Billie Leyers

Foto: IF

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram, die we graag even voor je bundelen.

Een jaar geleden verloor Tanja Dexters haar chihuahua Paris. Ze herdenkt de triestige dag met de zoon van de hond, Lyon, aan haar zijde en bedankt alle mensen die haar toen hielpen zoeken.


Radiopresentatrice Siska Schoeters genoot al lopend van het lenteweer en waarschuwt topmodel Doutzen Kroes. "Op mijn mooist als ik sport", schrijft ze erbij.

 

Op mijn mooist als ik sport. Doutzen aan de kant. #workthepudding

Een bericht gedeeld door siskaschoeters (@siskaschoeters) op


De oma's van de K3-meisjes? Die staan uiteraard aan de top. Dat schrijft zangeres Hanne op haar Instagram bij een foto van het trio en hun grootmoeders.

 

Oma's aan de top! ? Zeker als ze mee komen feesten in de Lotto Arena! ????????

Een bericht gedeeld door HΔNNE VERBRUGGEN OFFICIAL (@hannecarry__) op


Jolien 'ik neem je altijd terug' uit 'Temptation Island' showt haar gestoomlijnde lichaam. "Oké , ik zeg al lang dat ik er terug ga aan beginnen, maar deze week wordt het een feit (hopelijk). Gonna hit the gym", staat erbij te lezen.


Natalia zet grote mond op tegen Billie Leyers. Letterlijk, want ze maakte samen met haar een grappig Snapchat-filmpje tijdens de opnames van The Voice.


Jef De Smedt uit 'Familie' ging naar de musical 'Zo mooi zo blond' en liep er oud-collega Martine Jonckheere tegen het lijf. "Martine zag er evengoed uit zoals de musical", schreef hij over het weerzien.

 

Martine zag er evengoed uit zoals de musical zo mooi zo blond #zomooizoblond #martine #vtmfamilie #tvbastards #weerzien

Een bericht gedeeld door Jef De Smedt Privé (@jefdesmedt) op


Dat presentator Sven Ornelis een fervent wandelaar is. Hij wandelde in Barcelona een volledige marathon uit en zette maar liefst 50.000 stappen. "Zo'n dag. Doodmoe maar happy. Wandelen maakt me echt zo gelukkig", schrijft hij.

 

Zo'n dag. Doodmoe maar happy. Wandelen maakt me echt zo gelukkig. #Barcelona ook #marathon

Een bericht gedeeld door Sven Ornelis (@svenornelis) op


Gert Verhulst zat in de auto met James Cooke, die zich verkleedde als paashaas. "De paashaas is vroeg dit jaar", schrijft Gert erbij.

 

De paashaas is vroeg dit jaar...??

Een bericht dat is gedeeld door @gertverhulst op

Niet te missen