Celebs

Jamie Oliver wordt op de vingers getikt... door zijn mama

Print
Jamie Oliver wordt op de vingers getikt... door zijn mama

Foto: Instagram

De Britse tv-kok Jamie Oliver heeft vijf kinderen en dus ook wel wat ervaring als het over opvoeden gaat. Hij post graag foto's van zijn kinderen op Instagram, net als recent een schattige foto van zijn jongste zoon. Een foto die veel likes opleverde, maar ook wel wat commentaar. Zelfs van zijn eigen mama.

De tv-kok en heel trotse papa Jamie Oliver postte een foto van zijn jongste zoon op Instagram. 'Goeiemorgen kleine jongen... altijd leuk om zo'n glimlach te krijgen'. River Rocket is zeven maanden oud en ligt op de foto lachend op de grond. De post kreeg veel likes, maar ook wel wat commentaar. Ook van Sally Oliver, de mama van de tv-kok en duidelijk een bezorgde oma. 

"Schattig kindje! Hij lijkt op jou toen jij klein was. Maar haal je hem alstublieft van die koude vloer?", schrijft de mama van Jamie Oliver onder de foto. 

Wanneer Sally merkt dat haar comment veel commentaar oplevert, voegt ze er nog aan toe dat ze Jamie alleen maar wat aan het plagen was. "De vloer is proper en er wordt ontzettend goed voor River gezorgd."

 

 

Morning little boy.....always good to get a nice smile??

Een bericht gedeeld door Jamie Oliver (@jamieoliver) op

 

 

Niet te missen