© Google Streetview

Volgende fase van aanleg busbaan Kuringersteenweg van start

De aanleg van de busbaan in de Crutzenstraat ter hoogte van de Kuringersteenweg verloopt volgens plan. Vanavond om 21 uur start de volgende fase. De aannemer zal hierin het stuk van de Crutzenstraat tussen de Oude Spoorbaan en de Kuringersteenweg verder afwerken en de afslagstrook richting Kuringersteenweg heraanleggen.

dj

In de nacht van vrijdag op zaterdag wijzigt de verkeerssituatie ter hoogte van de Crutzenstraat. Vanaf dan kan men enkel nog de Crutzenstraat inrijden vanaf de Kuringersteenweg. Voor wie van het recyclagepark, de winkelzone, het woonwagenpark of de Crutzenstraat de Kuringersteenweg wil bereiken, is er een lokale omleiding. Bezoekers van de winkelzone zullen de parking ook via de Herkenrodesingel kunnen blijven verlaten.

Op de Kuringersteenweg zal de aannemer het fietspad richting Kuringen aanleggen. Fietsers kunnen altijd in beide richtingen over het fietspad richting Hasselt blijven rijden. In de Crutzenstraat kunnen fietsers langs de werfzone blijven rijden via een dubbelrichtingsfietspad. Als alles normaal verloopt, rondt de aannemer deze fase begin mei af.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio