Popkoor Vocal4’s treedt op ten voordele van All4dogs

Print
Sint-Truiden - All4dogs is een jonge Truiense vzw die zich het lot van verlaten en verwaarloosde honden erg aantrekt. Om de werking en de vele initiatieven die de vereniging neemt ter ondersteuning van heel wat dierenasielen in heel Europa te bekostigen richten zij een uitgebreid ontbijt in op zondag 23 april. Dit gaat door in zaal Panderosa op de Hasseltsesteenweg te Sint-Truiden.

Deze vereniging doneert geld en goederen aan verschillende asielen in binnen- en buitenland om te kunnen voorzien in de basisbehoeften, zoals voeding, medische kosten etc. Om te kunnen blijven voorzien in die levensnoodzakelijke hulp voor al deze dieren richt All4dogs dus dit ontbijt in. Iedereen is er welkom vanaf 9u00. Volwassenen betalen 20 euro en kinderen onder 12 jaar betalen 15 euro.
Popkoor Vocal4’s uit Sint-Truiden laat zich niet onbetuigd. “Ook wij zetten ons in voor het goede doel. Daarom treden wij op bij het benefietontbijt van all4dogs die zich inzetten voor het welzijn van verwaarloosde honden. Een zeer mooi initiatief waar wij graag deel van wilden uitmaken” zegt voorzitster Veronique.
Kaarten zijn enkel te verkrijgen in voorverkoop bij all4dogs of bij de leden van popkoor Vocal4’s.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio