Zonhoven pakt uit met braderie

Print
Zonhoven pakt uit met braderie

Foto: Frederick Vandeput

Zonhoven - Alle Zonhovense handelaars organiseren dit jaar op vrijdagavond 23 juni voor het eerst één grote braderie onder de naam ‘Zonhoven pakt uit’.

Handelaars en ondernemers uit de verschillende Zonhovense deelgemeenten slaan dit jaar de handen in elkaar. De jaarlijkse braderie van Zonhoven Trapt Door verplaatst naar vrijdag en krijgt een nieuw concept. Alle handelaars en ondernemers uit Zonhoven worden uitgenodigd om "uit te pakken" en te tonen wat Zonhoven allemaal in haar mars heeft. Er komen uniforme tentjes in de straten en de horeca mag extra terras uitzetten om een gezellige sfeer te creëren. Het nieuwe concept slaat aan, iedereen is positief, reeds 87 handelaars zegden hun deelname toe valt te horen bij "Stralend Zonhoven", de handelaarsvereniging die de organisatie op zich neemt. Voor lokale handelaars en ondernemers is het een ideale gelegenheid om hunzelf voor héél Zonhoven te promoten.
Voor de Zonhovenaren wordt het dan weer een gezellige en grote markt van 17 tot 21 uur. Handelaars die nog willen deelnemen kunnen een mailtje sturen naar stralendzonhoven@gmail.com.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio