Koffiekransje voor missiezuster Anna Winters en haar werken in Kikwit Congo!

Print

Reppel

Bocholt - Palmzondag, een dag dat vele inwoners van Reppel en ook buiten de parochie traditioneel samenkomen om te genieten van heerlijk gebak en een gezellige babbel.

Het parochieteam van Reppel zorgt voor de jaarlijkse missiezondag in het buurthuis. En, het was weer een succes!
Er heerst een gezellige drukte met veel aanwezigen, bezige leden van het parochieteam en voldoende koffie en frisdranken. Voor elk wat wils! Natuurlijk kon ook iedereen genieten van de kleine tentoonstelling van Afrikaanse beelden en voorwerpen.
Ondanks de laatste deelname van Tom Boonen aan Parijs Roubaix liep de zaal tegen 15 uur bomvol.
Heel veel bakhobbyisten zorgden weer voor een grote variatie aan cake, taart, wafels en ander gebak. Het was weer om van te smullen; zeker in combinatie met een tasje koffie. Er heerste een ontspannen sfeer waarin vele verhalen (al dan niet waar) verteld werden.
Iedereen kon ook één of meerdere keren gokken. Raden hoeveel euro's er in bokaal zaten. Connie was de winnaar. Op enkele centjes na had zij het bedrag geraden. Proficiat!
Doelstelling was om wat geld in 't laatje te krijgen; maar ook het samen zijn was belangrijk.
Enkele weken geleden kreeg Zuster Anna al een cheque van het gemeentebestuur. Ieder centje is welkom voor de missiewerken in Congo Kikwit. En met de opbrengsten van deze namiddag en de bijdrage van de gemeente zullen er weer enkele projecten gerealiseerd kunnen worden.
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio