© PN

Sylvie Meis gaat opnieuw trouwen

Het gaat goed met de Nederlandse presentatrice Sylvie Meis, de ex- van voetballer Rafael van der Vaart. De blondine gaat trouwen met haar vriend Charbel Aouad, met wie ze maanden uit de schijnwerpers bleef. Dat kondigde ze woensdag, een dag voor haar 39e verjaardag, zelf aan via haar Instagrampagina.

vwh

Sylvie Meis heeft enkele woelige jaren achter de rug. Eind 2012 strandde haar huwelijk met Rafael van der Vaart omdat hij ervandoor ging met haar boezemvriendin Sabia. Na de breuk volgden verschillende romances met onder andere de Franse zakenman Guillaume Zarka en de Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice Mobetie.

Steenrijke zakenman

In november 2015, een paar maanden nadat de relatie met die laatste lover spaak liep, ontmoette ze haar huidige partner en toekomstige echtgenoot: de steenrijke Charbel Aouad. De zakenman met Libanese roots spreekt vloeiend Spaans, Portugees, Italiaans, Arabisch en Engels en runt een winstgevend bedrijf in Dubai.

 

YES ??? #isaidyes

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Hij vroeg haar ten huwelijk en daarbij hoorde een ring met een joekel van een diamant. De blondine, die de afgelopen tijd wel meer vakantiekiekjes postte vanuit Dubai, deelde een foto van het sieraad op Instagram. Ze schreef erbij dat ze ‘ja’ heeft gezegd. Niet veel later deelde ze een kiekje met haar aanstaande.

 

? #isaidyes ?? #engaged

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op