Celebs

Hollywood in de ban van helende kristallen

Print
Hollywood in de ban van helende kristallen

Foto: Instagram/ Bella Hadid

Hollywoodsterren zoals Bella Hadid, Miranda Kerr, Lena Dunham en zelfs Adele lijken helemaal in de ban van helende kristallen. Zo zou Victoria Beckham er in elke kamer van haar huis hebben liggen, houdt Adele ze vast tijdens haar optredens en neemt Bella Hadid ze zelfs mee op het vliegtuig.

Een groot aantal Hollywoodsterren lijkt de helende en genezende werking van kristallen te hebben (her)ontdekt. Zo dwepen celebrities volop met hun liefde voor de stenen. Victoria Beckham zou elke kamer in haar huis voorzien hebben van kristallen om positieve energie op te wekken en Adele houdt ze tijdens elk optreden vast in de overtuiging dat ze ervoor zorgen dat haar show zo perfect zal verlopen.

Model Miranda Kerr lanceerde een eigen huidverzorgingsgamma dat naar haar zeggen "geactiveerd" werd door rozenkwarts, een kristal dat een rustgevende energie zou bevatten en liefde en aanvaarding voor onszelf en anderen met zich mee zou brengen.

Lena Dunham zou dan weer heel wat juwelen in haar bezit hebben waarin kristallen verwerkt zitten, die ze speciaal door juwelenontwerpster Adina Mills liet maken. Uit de onderstaande post blijkt dat ze helemaal verzot is op allerhande kristallen.

 

Can't stop won't stop (should stop?) ??

Een bericht gedeeld door Lena Dunham (@lenadunham) op

Bella Hadid liet weten dat zij enkele van haar favoriete kristallen mee neemt op het vliegtuig richting Dubai.

Niet te missen