Celebs

‘Vermiste’ Manouh uit ‘Temptation Island’ treedt uit de schaduw op Instagram

Print
‘Vermiste’ Manouh uit ‘Temptation Island’ treedt uit de schaduw op Instagram

Foto: Vijf

Ze leverde een van dé quotes in de eerste aflevering van ‘Temptation Island’, maar daarna verdween Manouh van het scherm en werd er bij wijze van grap een opsporingsbericht verstuurd op sociale media. Nu het programma is afgerond, treedt de roodharige verleidster uit de schaduw via Instagram.

Naast de camera’s had Manouh naar eigen zeggen een onvergetelijke tijd in Thailand met de andere verleidsters. Ze is dan ook heel dankbaar voor de kans die ze kreeg. “Mijn ‘Temptation’-avontuur zit erop. Bij deze wil ik alle personen die deze ervaring mogelijk gemaakt hebben, bedanken. Het was een zotte periode om nooit meer te vergeten”, staat er te lezen.

Manouh, die in een eerder interview al aangaf dat ze off camera goede gesprekken had met de mannen, gaat nog even verder met bedanken. “Ook een welgemeende dankjewel voor alle lieve berichten, toffe gesprekken, mooie complimentjes en leuke foto’s. Deze deden echt deugd.
 

 

#the #end #adventure #lifetime #temptation #island #temptationisland #thankyouall #sohappy #greatexperience #alleenmaarliefde #??

Een bericht gedeeld door Manouh D'haeyere (@manouh_dhaeyere) op


Over haar opsporingsbericht is ze ook dolenthousiast. “Ik wil nog even de persoon die het de wereld instuurde bedanken. Door jouw tweet heb ik toch wel enkele grappige situaties meegemaakt”, schrijft ze. Ze onderstreept nog even hoe dankbaar ze is voor de ervaring. “Dus aan iedereen die ik dankzij het programma heb leren kennen: een heel dikke merci. Love you all. Alleen maar liefde.”

De verleidster is niet de enige die zeer dankbaar is. Ook Lize is blij dat ze heeft meegedaan omdat ze Ken - haar grote liefde - heeft ontmoet. Net als Pommeline en Merijn en Herbert en Jolien trad het koppel net na de laatste aflevering van woensdagavond uit de schaduw met een romantisch kiekje op Instagram. Die beelden werden onmiddellijk weer verwijderd, vermoedelijk omdat de ontknoping van het programma in Nederland pas op donderdag 20 april wordt uitgezonden. De (nieuwe) koppels moeten hun enthousiasme dus nog heel even onderdrukken.

Niet te missen