Celebs

Daarom gaat Janet Jackson scheiden

Print
Daarom gaat Janet Jackson scheiden

Foto: Belga

Enkele dagen nadat het nieuws over de scheiding van Janet Jackson bekend raakte, werd de zangeres al een paar keer opnieuw in het openbaar gespot. Ondertussen raken steeds meer details over de reden voor de scheiding bekend. Zo zou de zangeres zich binnen haar huwelijk 'verstopt' gevoeld hebben en verlangde ze naar 'meer vrijheid'. Dat meldt de Britse krant Daily Mail.

Na de berichtgeving van afgelopen weekend over de scheiding van Janet Jackson (50) is de zangeres enkele dagen later al met haar volledige hebben en houden uit de gezamenlijke woning getrokken en is ze sindsdien al meerdere keren in het openbaar gespot. Een anonieme bron vertelde aan het Amerikaanse tijdschrift People dat dit hoogst ongewoon is, aangezien de zangeres de laatste tijd  nauwelijks nog buitenhuis kwam.

Diezelfde bron wist ook aan te halen dat de zangeres zelf slechts enkele bezoekers over de vloer van hun gezamelijke Londense huis kreeg. "Na de geboorte van hun zoontje Eissa, die nu drie maanden oud is, was Wissa voortdurend thuis bij zijn gezin, maar de voorbije maand was hij er nauwelijks nog", aldus de anonieme bron.

Volgens diverse bronnen is dit meteen ook de reden van de breuk tussen Janet Jackson en haar echtgenoot Wissa Al Mana (42). "Wissam wilde een vrouw die zich aan de moslimtradities hield", zo vertelde een bron aan US Weekly. "Janet Jackson had het gevoel dat ze niet langer zichzelf kon zijn. Ze wilde meer vrijheid. Ze voelde zich weggestopt van haar familie en ze miste hen."
 

Niet te missen