Celebs

Over conditioner, waanbeelden en opnieuw meedoen aan ‘Temptation Island’: Ken en Lize vertellen hoe het eraantoe ging achter de schermen

Print

Foto: Marc Herremans - Mediahuis

Als er winnaars en verliezers kunnen zijn in een serie zoals Temptation Island, dan kregen wij de “gelukkigen” voor onze camera. Ken en Lize, maar ook Pommeline en Merijn, delen de sappige details van hun verleidelijk avontuur.

De twee cent heeft Ken nooit van Jefferson gekregen, maar Lize nam hij wel mee naar huis. De twee kwamen gezellig op de sofa vragen beantwoorden over hun avontuur op Temptation Island - als koppel... Ken was bij uitstek de meest succesvolle mannelijke verleider van het seizoen: hij kaapte Lize weg bij “Jeffie”.

Perikelen bij het kersverse koppel: “Wat zegt gij nu?”

Opnieuw zich samen wagen aan een nieuw seizoen? Dat is Lize absoluut niet van plan: “NEEN! Neen!” roept ze. Maar Ken twijfelt: “Volgens mij lijkt dat nog wel leuk. Normaal gesproken zou ik dat nooit doen. Maar omdat wij gemaakt zijn in Temptation, zou ik het wel grappig vinden om te tonen dat wij twee er wel doorheen geraken. You don’t trust me, bitch?

“Dat heeft daar niets mee te maken”, reageert Lize fel. “Ik weet toch hoe ik ben?” lacht hij. “Dat is net het probleem!” grapt ze. “Nee, ik weet dat ik hem kan vertrouwen, want er lopen duizend meisjes achter hem aan. Maar het is helemaal anders om als verleider op vakantie te gaan... Als koppel sta je onder veel meer stress.”

“Maar als jullie ene goede relatie hebben van al meerdere jaren, dan zou ik het niemand aanraden. Maar als je nog maar pas bij elkaar bent, of je twijfel, doe maar. Als alles goed gaat, dan blijf je er van weg! Nee!” reageert Lize fel. Maar Ken is het er niet mee eens: “Dan net wel! Dan is er toch geen gevaar?”

Over conditioner, waanbeelden en opnieuw meedoen aan ‘Temptation Island’: Ken en Lize vertellen hoe het eraantoe ging achter de schermen
Foto: Eigen berichtgeving

De twee komen er niet uit: na heel wat ja’s en nee’s, wordt het alleen maar erger. “Ik zou eerder vreemdgaan in het echte leven dan in Temptation Island”, zegt Ken nog. Pijnlijke silte. “Neerwaartse spiraal, Ken, neerwaartse spiraal”, reageert Lize. “Niet slim. Niet slim.”

Na veel speculeren, besluit hij mee te gaan in het idee van zijn nieuwe liefde: “Oké, nee, ik zou niet vreemdgaan. Zelfs als jij dat wel zou doen en je wordt weer psycho of je krijgt waanbeelden door de montage, dan zou ik dat nog steeds niet doen... Ik moet echt eens leren mijn mond te houden.”

Perikelen bij het kersverse koppel: “Wat? Wilt gij echt opnieuw meedoen?” Video: Eigen berichtgeving

Lize: “Mensen kennen mij niet”

Toch was hij zelf een grote factor in de start van hun deelname. “Toen ze mij vroegen en ik Jeffie erover aansprak, zei die meteen ‘ja’, ook al twijfelde ik nog. Maar we houden allebei van avontuur dus ik wist wel dat het meteen in orde zou zijn”, vertelt Lize.

Maar een excuus om haar lief te dumpen, dat was Temptation Island niet. “Veel mensen kennen ons alleen van tijdens het programma. Ze hebben geen idee hoe het voordien was. In mijn ogen was dat helemaal niet overdreven. Ik wist al dat ik hem niet kon vertrouwen. Ook al was het in jullie ogen misschien te drastisch, voor mij was dat wel gegrond.”

Lize twijfelde niet: “Niet over meedoen, niet over het dumpen van Jeffie” Video: Eigen berichtgeving

Als het kersverse koppel zich opnieuw aan Temptation zou wagen, dan zou het geen enkel ding anders doen. “Hoewel, ik had eigenlijk voor Rosanna moeten gaan. Nee nee, ik had je sneller gekust”, lachte Ken nog. Lize is ook tevreden: “Nee nee, als ik vandaag kijk waar ik sta met mijn leven en met wie dat ik daar sta, zou ik niets anders.”

Langharige zoetgevooisde Ken: De meest succesvolle verleider van het seizoen

Ken is de meest succesvolle verleider van dit seizoen. En daarvoor haalde hij zijn charmes boven, maar ook zijn zangstem. “Shawn Mendez of Ed Sheeran? Daarmee kan je een meisje best verleiden. Altijd raak”, lacht hij, terwijl Lize verliefd zegt dat ze fan is van al zijn liedjes. Vooral van dat ene dat hij zelf voor haar schreef, wat vanaf 14 april uitkomt, maar de zanger heeft bij wijze van primeur al een preview voor ons.

Kens muziek? “Die schreef ik voor Lize” Video: Eigen berichtgeving

Voor zijn liefdesrivaal heeft hij na de afleveringen alleen maar mooie woorden over. “Jefferson is een oprecht goede jongen. Hij zei alleen niet genoeg tegen Lize dat hij haar graag zag. In een ander leven had ik misschien zelfs vriendjes kunnen zijn?”

En zijn haar? “Conditioner is niet het geheim! Weinig met shampoo wassen en af en toe met water. Dat is misschien een beetje uit luiheid, maar ook beter voor je haar.

Ken beantwoordt de vreemdste vragen: ‘Welke conditioner ik gebruik? Geen!” Video: Eigen berichtgeving

De twee hebben ook nog een boodschap voor hun fans, die ze heel graag willen bedanken voor al hun steun:

Lize en Ken hebben nog een boodschap voor hun fans Video: Eigen berichtgeving

Niet te missen