© DBA

Karen Damen & Kürt Rogiers gaan weer blind daten

Hoewel hun agenda’s al overvol staan, hebben Kürt Rogiers en Karen Damen toch een gaatje gevonden om dit najaar door Vlaanderen te trekken met Blind Date, het komische theaterstuk dat begin dit jaar duizenden bezoekers lokte in Antwerpen.

jr

“We zijn er zelf van geschrokken hoe succesvol het stuk was, en de vraag naar meer voorstellingen bleef maar komen. Een aantal data liggen intussen vast”, zegt Kürt Rogiers. “Eind september beginnen we eraan, en er staan al zeker voorstellingen gepland in Hasselt, Gent, Oostende, Brugge en opnieuw in Antwerpen. Het is de bedoeling dat we in elke provincie komen.”

De hele ploeg komt opnieuw aan boord voor de tournee. “Never change a winning team”, meent Rogiers. “We hebben ons zo goed geamuseerd met de eerste reeks voorstellingen en de chemie was er ontegensprekelijk.”

Het stuk kreeg ook veel mond-tot-mondreclame. “Ook een iets oudere generatie vond Blind Date geweldig. De nostalgie rond het programma dat Ingeborg destijds presenteerde op VTM, is zeker niet te onderschatten.”