Jeugdwerking Kmr Biesen organiseert Biesendag

Print

Foto: Sander Smeekes

Martenslinde

Bilzen - Op 12 april was het bij de jeugdwerking van Kmr Biesen de jaarlijkse Biesendag. Maar liefst 80 spelers waren hierop aanwezig.

Op 12 april mochten de jongeren hun kunsten tonen op de jaarlijkse Biesendag. Er werden spelletjes gespeeld en voetbaloefeningen gegeven, ook om de nieuwe lichting biesenboys en -girls een onvergetelijke dag te geven. In de voormiddag waren er intensive oefeningen, in de namiddag stonden er matchen op het programma. De ploeg kan alleen maar fier zijn op de kinderen als ze zien hoe ze toch met voetbal bezig zijn. Vele leergierige kinderen deden hun best om alles goed te doen in het bijzijn van de trainers van Kmr Biesen.

Rond de middag kregen alle spelers frietjes van het jeugdbestuur, ook daar waren alleen maar glunderende gezichten. Ook stak het jeugdbestuurd de handen uit de mouwen voor een vieruurtje, drank en een wafel. Want van al dat lopen en voetballen krijg je wel zin in iets lekkers. In de namiddag waren er nog leuke en goede voetbalacties te zien.

De club toch leeft voor zijn jeugdspelers. Zelfs de trainer van de reserven en de U21 was aanwezig om alles in goede banen te leiden. Op het einde van deze dag werden deze kinderen nog eens in de watten gelegd met een grote snoepzak. Kinderen zien lachen en plezier hebben, daar doen ze het in Biesen voor. En dat met een goede opleiding!

Sander Smeekes, jeugdcoördinator, bedankt alle mensen van het jeugdbestuur voor de inzet, net als trainers plus Jean en Elsie die ook weer iedere week klaar staan voor deze werking.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio