Hoe scoren Limburgse talentjes in eerste aflevering van The Voice Kids?

Print
Hoe scoren Limburgse talentjes in eerste aflevering van The Voice Kids?

Foto: vtm

Het ‘jongere broertje’ van The Voice van Vlaanderen is terug. Vanaf vanavond stapt een nieuwe lading junior Voices op het podium om met hun stem indruk te maken op de coaches. In de eerste aflevering wagen meteen twee Limburgse kinderen hun kans: Nina uit Alken en Tim uit Hasselt.

Meer dan 5.000 Vlaamse kinderen tussen 7 en 14 jaar schreven zich in voor het derde seizoen van The Voice Kids. Een vijftigtal kandidaten waagt zijn of haar kans in de Blind Audtions. De jury bestaat dit jaar uit Laura Tesoro, Josje Huisman en ancien Sean Dhondt.

In de eerste aflevering wagen al meteen twee Limburgse talenten hun kans. De 11-jarige Nina Jaenen uit Alken neemt meteen een groot risico, door het nummer ‘What’s the pressure’ van jurylid Laura Tesoro te zingen. Hopelijk zorgt dat niet voor extra druk op de schouders van Nina. Ook Tim Bostoen komt in de eerste aflevering meteen aan bod. De 13-jarige Hasselaar brengt ‘This Town’ van Niall Horan, en hij begeleidt zichzelf daarbij op gitaar.

Coaches Sean, Laura en Josje worden tijdens de Blind Audtions enkel op hun gehoor aangewezen om hun team van muzikale talenten samen te stellen. Van de Blind Auditions stoten enkel de beste stemmen door naar de Battles, om uiteindelijk een plekje in de grote finale te bemachtigen. Wie pakt het podium, de coaches en het publiek helemaal in?

De eerste aflevering van The Voice Kids ziet u vanavond om 20.40 bij VTM.