Vakantie

Droomjob in de aanbieding, maar alleen luiaards mogen solliciteren

Print
Droomjob in de aanbieding, maar alleen luiaards mogen solliciteren
Ben je aan de luie kant? Dan heeft het Nederlandse meubelmerk Fatboy misschien wel een job die je op het lijf is geschreven. Ze zoeken iemand die zijn dagen graag al liggend doorbrengt om hun nieuwste poef met de toepasselijke naam ‘Lamzac’ te promoten. Al moet je wel ook een beetje willen rondrijden met een busje.

Mensen die net niet te lui zijn om zich kandidaat te stellen, mogen zich aan een fijne job verwachten die eigenlijk meer een vakantie is. De geknipte vakantiejob, zeg maar. Van de persoon die voor het bedrijf zal gaan werken, wordt verwacht dat hij samen met en busje en  drie vrienden door Europa zal rijden. In dat busje zitten enkele poefs die het gezelschap uitvoerig mag testen - en verkopen.

De rit begint vanuit Nederland en gaat richting zuiden. Onderweg maak je enkele stops op fotogenieke plekjes, waar je kan relaxen in de Lamzac. Eten, drinken en benzine worden betaald en per poef die je verkoopt, wordt er een extraatje voorzien.

Bijkomende vereisten naast lui zijn en een liefde voor liggen: je moet actief zijn op verschillende sociale netwerken, leuke foto’s kunnen maken, vloeiend engels spreken en schrijven, tussen 18 en 35 jaar zijn, over een geldig rijbewijs beschikken en je deze zomer vier weken helemaal kunnen vrijmaken.

Solliciteren voor de zogenaamde laziest job ter wereld kan hier.

Niet te missen