Karateles in MPI Ter Heide met lotgenoten

Print

Boxbergheide

Genk - Afgelopen september maakte Luc Buntinx een ongelukkige val, waardoor hij in een rolstoel terechtkwam. Aan de hand van karatelessen probeert hij nu geleidelijk aan weer kracht te ontwikkelen in zijn armen, om zo ook zijn conditie op peil te houden.

Voor Luc staan er nog vele karatelessen op het programma, om zo kracht te ontwikkelen in zijn armen. Dat is zowat het enige waar hij met zijn armen fysiek aan kan werken, en dat doet hij met behulp van de krachttrainingen. Daarvoor krijgt hij aangepaste sessies in MPI Ter Heide en wordt hij begeleid door gemotiveerde lesgevers.

Agelopen september maakte Luc een ongelukkige val waardoor de rolstoel zijn maatje zal wezen. Hij lag enkele weken op intensieve en verblijft nu al een hele tijd in Pellenberg. Binnen enkele dagen kan hij terug naar huis. Dat is mede mogelijk door de vlotte hulp van zijn goede vrienden van de Jeep Club die met man en macht meehielpen aan de aanpassingen die nodig zijn. Zo'n voorval zet natuurlijk het hele gezin op zijn kop, en de vele hulp langs allerlei kanten is dan ook meer dan welkom. Met deze blijvende beperking zal Luc nu op een andere manier door 't leven gaan, of rollen. De karatelessen zullen hem dan ook nog goed van pas komen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio