Jongen wordt afgewezen voor het schoolbal, maar dan duikt hij op met wereldster

Toen de Amerikaanse student Albert Ochoa naar het schoolbal wilde met zijn droomdate, wees ze hem af. Afgelopen zaterdag daagde de jongen toch niet alleen op: hij kon realityster Kylie Jenner (19) overtuigen om even langs te komen. Zijn klasgenoten en het internet werden helemaal gek.

vwh

Dat het heel simpel kan zijn om een wereldster mee te vragen op dat, zo bewijst Albert die studeert aan de Rio Americano High School. Hij nodigde Kylie Jenner uit en ze kwam opdagen. Meer nog: ze nam haar goede vriendin model Jordyn Woods mee. Albert werd - hoe kan het ook anders? - de held van zijn schoolbal. Medestudenten, onder wie zijn zus, gingen uit hun dak. “Ik kan met trots melden dat dit mijn broertje is”, schrijft ze bij beelden van het gelegenheidskoppel die op Twitter circuleren.

Verschillende filmpjes van het moment gaan de hele wereld rond. Het is niet de eerste ster die uitgenodigd wordt voor een schoolbal. Eerder deze maand vroeg een scholier Oscarwinnares Emma Stone mee uit. Zij ging toen niet in op het voorstel. “Ik kan niet uitdrukken hoe groot deze eer is, maar ik ben nu in Londen voor mijn werk. Ik hoop dat je veel plezier hebt op je schoolbal en ik ben blij dat je aan me hebt dacht.”