© BELGA

© ISOPIX

thumbnail: null
thumbnail: null

Milk Inc.-zangeres Linda Mertens moet afscheid nemen van 2,5 jaar oud dochtertje

Linda Mertens, beter bekend als de zangeres van de danceformatie Milk Inc., heeft vandaag met droefheid in het hart gemeld dat haar 2,5 jaar oude dochtertje Lio overleden is.

mige

Lio werd geboren op 15 november 2014 en was naar eigen zeggen Mertens haar “oogappel”’.

In september 2015 werd bij Lio een zeldzame agressieve kanker vastgesteld. Hierop heeft Linda meteen besloten om al haar projecten af te bouwen en stop te zetten om zo geen moment van haar jonge prinses te moeten wijken.

Het was Linda’s wens om de gezondheidstoestand van haar dochter uit de publieke aandacht te houden. Aan de media en de fans wordt gevraagd om de privacy van Linda, haar familie en vrienden te respecteren in deze tijden van diepe droefheid.

“Altijd aan het lachen”

Eerder vertelde Linda dit over haar dochtertje: “Ze slaapt van half negen ’s avonds tot half acht ’s ochtends. Ze is lief, braaf, en een echte lachebek. Ze lacht als we haar verschonen, als ze in haar muziekschommel ligt. Zelfs wanneer ik haar moet uitkleden of wanneer ze uit bad komt, huilt ze niet”, aldus de zangeres in 2015 tegen Story.

Enkele maanden later liet ze weten een einde aan haar relatie met Bo, de vader van Lio, te hebben gemaakt. “Gelet op de omstandigheden is er beslist een einde te maken aan de relatie. Alle aandacht en liefde gaat uit naar onze dochter Lio”, liet de zangeres toen weten.

Over de reden van de breuk wilde Bo niets kwijt volgens zijn vrienden. ‘Linda heeft veel meegemaakt in het verleden en dat heeft een rol gespeeld in hun beslissing’, aldus de vrienden van Bo. Ze vinden het jammer dat het koppel uit elkaar is.

Linda en Bo kenden elkaar al sinds hun jeugdjaren maar werden pas in 2013 een koppel. Op 15 november beviel Linda van haar dochtertje Lio.

Regi reageert

Op Twitter reageerde Regi, haar wederhelft bij Milk Inc., op het bijzonder droevige nieuws.

“Elke en ik zijn ontzettend geraakt door het immens zware verlies van collega en hartsvriendin Linda.

Als ouders en vrienden, leven we al een hele tijd mee met Linda en haar familie. Wanneer Linda een tijd geleden het verschrikkelijke nieuws vernam, hebben we onmiddellijk besloten om de projecten rond Milk Inc. terug te schroeven, zodat ze zoveel mogelijk tijd kon doorbrengen met haar lieve meisje. Als een leeuwin heeft ze dag na dag, nacht na nacht voor haar welpje gestreden. Vol moed en grenzeloze liefde.

Het was Linda’s uitdrukkelijke wens om de gezondheidstoestand van haar dochter uit de publieke aandacht te houden. We hopen dan ook dat alle fans en media haar privacy hierin respecteren. Dit verlies vraagt alle rust en sereniteit, zodat het in de mate van het mogelijke kan worden verwerkt.

Onze gedachten en ons hart gaan elk moment van de dag naar Linda toe. Het leven heeft zich van haar donkerste kant getoond. De hemel daarentegen heeft er een prachtig sterretje bij.

Elke en Regi.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners