Boer bezorgt cabriobestuurder ergste nachtmerrie: “Shit happens”

Print
Boer bezorgt cabriobestuurder ergste nachtmerrie: “Shit happens”

Foto: politie

Dat je wel eens een nat pak kan overhouden aan een ritje met de cabrio, daar houdt elke bestuurder vast wel rekening mee. Maar dat je helemaal onder de mest thuiskomt, dat is een ander paar mouwen. Deze bestuurder mocht het aan den lijve ondervinden.

Een 53-jarige bestuurder en zijn dochter van veertien mochten afgelopen weekend kennismaken met het absolute “worst case scenario” in de categorie “dingen die je over je heen kan krijgen als je met een open dak rondrijdt.”

In het Duitse dorpje Altomünster passeerden ze een boer met een mestkar die moest uitwijken voor een geparkeerde wagen. Door het manoeuvre vloog er echter mest uit de kar en in de auto van de man. Achteraf bleek dat de mestkar niet goed afgesloten was.

Een woordvoerder van de politie zei dat de twee “een douche nodig hadden”, maar lachte het voorval verder vrolijk weg met de woorden: “Shit happens”. De bestuurder en zijn dochter raakten besmeurd, maar bleven verder wel ongedeerd. De auto daarentegen is onbruikbaar verklaard.