Maaseikenaar (30) 70 meter meegesleurd en overreden door agressieve automobilist (83)

Print
Maaseikenaar (30) 70 meter meegesleurd en overreden door agressieve automobilist (83)

De Rotemerlaan in Neeroeteren Foto: PPN

Maaseik -

Een 30-jarige Maaseikenaar liep zondagochtend ernstige verwondingen op bij een zwaar geval van verkeersagressie op de Rotemerlaan in deelgemeente Neeroeteren. De dertiger kreeg het aan de stok met een 83-jarige na een manoeuvre in het centrum. Toen het slachtoffer verhaal wilde halen en voor de motorkap van de tachtiger stond, reed deze door.

De Maaseikenaar klampte zich vast aan de motorkap en viel er pas 70 meter verder van af waarna hij nog eens werd overreden. De hulpdiensten brachten het slachtoffer met meerdere breuken over naar het ziekenhuis. Omstaanders konden voorkomen dat de tachtiger op de vlucht sloeg.

De tachtiger werd gearresteerd en verscheen vandaag voor de onderzoeksrechter. Zijn voertuig werd in beslag genomen voor sporenonderzoek. De tachtiger werd onder elektronisch toezicht geplaatst op verdenking van het opzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen. De precieze omstandigheden van het incident worden nog onderzocht. Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio