WZC Huyse Elckerlyc blaast 20 kaarsjes uit

Print
WZC Huyse Elckerlyc blaast 20 kaarsjes uit

Foto: Angélique Demollin

Millen

Riemst - 20 jaar geleden opende WZC Huyse Elckerlyc haar deuren. Dit werd afgelopen dinsdag volop gevierd met alle bewoners, personeel en directie.

Schepen Bamps was als afgevaardigde van de gemeente aanwezig. Door middel van een speech van dagelijks verantwoordelijke Elke, een PowerPoint van het animatieteam en een dankwoordje van familielid Yael werd er nostalgisch teruggeblikt op de afgelopen 20 jaar. De voltallige keukenploeg zorgden voor de heerlijke hapjes en drank. De primeur van de dag was de officiële inhuldiging van de nieuwe namen van de afdelingen en dagzalen .Er werd bewust gekozen voor namen van bekende Millerse plekjes. Vanaf nu wonen onze bewoners in de Steeg, de Toem,de Dries, de Kattenviller, de Waterburcht en het Tolhuis. Ook de dagzalen kregen een nieuwe naam nl. Millina genoemd naar het oude Millen en het Elsterke verwijzend naar het gehucht Elst.
Aan de hand van mooie foto’s die door kinesiste Inge werden gemaakt herkennen de bewoners beter hun afdeling. Ook is het weer een bijdrage aan de huiselijke sfeer die wij in ons rusthuis hoog in het vaandel dragen. Op het einde van de feestelijke namiddag knipten Schepen Bamps en dagelijks verantwoordelijke Elke het lint door.
Ook deze keer kijken we met trots terug op een geslaagd feest.

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio