Kom royaal ontbijten, dansen of quizzen voor de meldhond van Anke (11)

Print
Nieuwerkerken - Nu zaterdag, 15 april, kan je jouw kennis, dansmoves of eetlust voluit laten gaan en dit gecombineerd met een prachtig doel: de broodnodige centen verzamelen voor de epilepsiemeldhond van Anke. Het gezin van de elfjarige Anke Reekmans uit Kozen organiseert op Stille Zaterdag maar liefst drie boeiende, lekkere, uitbundige activiteiten: een paasontbijt, een seniorendansnamiddag én een quizavond! Kortom, voor ieder wat wils.

Anke is geboren met meerdere beperkingen. Bovendien heeft ze af te rekenen met meerdere, zware, epilepsieaanvallen per dag. “Om ons tijdig te kunnen waarschuwen en erger te voorkomen, kozen we voor een speciaal opgeleide meldhond, maar de kostprijs voor deze intensieve opleiding op maat en de bijbehorende nazorg van tien jaar, bedraagt meer dan 20.000 euro. Jammer genoeg kunnen we dit noodzakelijke bedrag niet op tafel leggen”, doen ouders Cynthia en Stefan hun verhaal.
De familie Reekmans en Team Anke blijven niet bij de pakken zitten en geen enkele moeite is hen te veel om het doel te bereiken voor hun dochter, zusje of oogappel.

Om vingers en duimen af te likken is er het riant Paasontbijtbuffet vanaf halfnegen ’s morgens tot twaalf uur ‘s middags: sappig spek en kakelverse eieren, ovenverse pistolets, smaakvolle charcuterie, heerlijke warme en koude dranken. Kinderen tot elf jaar betalen slechts zeven euro, de rest twaalf euro.

Voor vijf euro kan je genieten van entertainment van de bovenste plank. De matinee start om twee uur en duurt tot vijf uur met optredens van zanger Guy Neve en het fantastische danskoppel Remi & Rachel. Fun voor jong en oud verzekerd.
Mocht je honger krijgen van al dat meezingen en dansen, dan zijn er taart en pannenkoeken te smullen.

Als klap op de vuurpijl wordt deze dag afgesloten met een heuse quiz die start om halfacht ’s avonds. Verschillende teams, iedere groep bestaat uit maximum zes personen, etaleren hun kennis en dit voor amper vijftien euro.
Belangrijk detail: iedere quizploeg heeft gegarandeerd prijs.

Al deze hartverwarmende activiteiten gaan door in het ontmoetingscentrum Sint-Jorisheem in Alken aan de Hendrikveldstraat.

Inschrijvingen en info bij mama Cynthia op 0476/20.26.34 of cynthia.geenen@telenet.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio