Hasseltse juwelenfotograaf wint brons op de Europese wedstrijd

Print

Foto: Reginald Tackoen

Kermt

Hasselt - De Federation Of European Photographers FEP reikte op zondag 2 april de jaarlijkse 'Photographer of the Year Awards' uit aan de beste professionele fotografen van Europa. De Hasseltse juwelenfotograaf Reginald Tackoen won de Bronzen Camera.

 De Award Ceremonie vond dit jaar plaats in Catania, Sicilië. De FEP is samengesteld uit de nationale beroepsverenigingen van 29 verschillende Europese landen. Met de “Photographer Of The Year Awards” wil de FEP de professionele fotografie promoten en de professionele standaard voor fotografen verhogen. De wedstrijd wil erkenning bieden aan de fotografen met het hoogste niveau en kwaliteit in hun sector. Een jury van verschillende topfotografen uit verschillende Europese landen beoordeelden de om en bij 2000 inzendingen.

De Hasseltse fotograaf Reginald Tackoen, CEO van Studio Apart C.V.B.A. specialiseert zich al enkele jaren in hoogstaande juwelen – en modefotografie. “Het vele harde werk en constante verbeteren en innoveren van de technieken hebben hun vruchten afgeworpen”, vertelt Reginald Tackoen. Op zondag 2 april ontving Reginald Tackoen dan ook de Bronzen Camera voor zijn commercieel werk en mag hij zijn juwelenfotografie bij de beste van Europa tellen. Daarnaast eindigde hij ook nog in de top tien in de categorie fashion photography. De Gouden Camera ging dit jaar naar de Oostenrijker Günter Eggers en de Zilveren Camera ging naar de Sloveen Blaz Zupancic voor hun uitstekende commerciële werk.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio