Beauty

Hoe zou het nog zijn met 'het mooiste meisje ter wereld’?

Print
Hoe zou het nog zijn met 'het mooiste meisje ter wereld’?
Zes jaar was de Franse Thylane Blondeau toen een foto van haar de wereld rondging en ze prompt ‘het mooiste meisje ter wereld’ werd genoemd. Vandaag is ze zestien jaar, nog steeds beeldig en het nieuwste gezicht van beautymerk L’Oréal.

Thylane, dochter van voetballer Patrick Blondeau en presentatrice Véronika Loubry, is het uithangbord van de Hydra Genius-campagne. Dat maakte het merk op haar verjaardag bekend via Instagram. Thylane heeft er in een klap enkele wereldberoemde collega’s bij: topmodellen Karlie Kloss, Barbara Palvin en Irina Shayk. De tiener uit Aix-en-Provence is door het dolle heen. “Ik werk aan de zijde van beautytalenten en boegbeelden die ik al jaren bewonder. Dit is nog maar het begin van het avontuur”, zegt ze in een statement.
 


Deze campagne is niet de eerste modellenopdracht van de schone. Op haar vierde liep ze al een defilé voor Jean Paul Gaultier. In 2011 verscheen ze in een fotoshoot in Vogue Paris, die veel controverse uitlokte. De reden? Het tienjarige meisje droeg stiletto’s, veel make-up en nam provocerende poses aan. In 2012 stond ze op de cover van Jalouse Magazine en tijdens de afgelopen modeweken was ze te zien op de catwalk van Dolce & Gabbana.

Niet te missen