Interprovinciale U16 Esperanza Pelt is kampioen

Print
Interprovinciale U16 Esperanza Pelt is kampioen

Foto: Jack Karsmakers

Neerpelt - De interprovinciale ploeg U16 Esperanza Pelt van de jeugdvoetbalsamenwerking Neerpelt behaalde zaterdag met een 0-6 overwinning de kampioenstitel in de interprovinciale - nationale - reeks U16, en dat met nog twee matchen te gaan.

In het nieuwe deel van de competitie werd er niet verloren, slechts twee keer gelijk gespeeld en 45 keer gescoord. De spelers van de U16 moesten slechts acht tegentreffers incasseren.

Een bijzonder woord van dank aan de ouders en supporters die hebben bijgedragen aan dit succes. Een kampioenschap behaal je niet alleen. Daarvoor heb je een team van mensen nodig. Vaak gaat het om vrijwilligers die werkzaamheden verrichten en die men vaak niet eens meer in de gaten heeft. Daarom nogmaals allen van harte proficiat en iedereen bedankt voor de bijzondere inzet!

Vlnr staand: Trainer Eddy Schouteden; Kaan Agdere; Dries Plessers; Dries Huysmans ; Jarne Verweyen; afgevaardigde Marc Huibers; Juul Schildermans; Jelle Schraepen en Jordi Cox.
Knielend vlnr: Mo Azdi-Ahmed; Ulas Arslanoglu; Jasper Philippe; Dries Foqué; Robbe Huibers; Berten Panis en Tristen Swinnen.
Niet op de foto: Anouar Asbai , Robbe Jonkers, Joppe Rabijns en Xavier Gulix.
Staf: Trainer Eddy Schouteden; linie- en spitsentrainer Jean Schouteden; looptrainer Stefan Winters; keepertrainers Ali Asbai; Bart Peeters, , Ben Mertens, Laurens Plees en Wouter Nijsen.
Afgevaardigden: Ali Asbai en Marc Huibers.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio