Beauty

Binnenkort naar de festivals? Deze (beauty)trends zal je op alle festivalweides spotten

Print
Binnenkort naar de festivals? Deze (beauty)trends zal je op alle festivalweides spotten

Foto: *

Als het festivalseizoen binnenkort opnieuw in alle hevigheid losbarst, ben je maar beter tot in de puntjes voorbereid. Met de volgende looks scoors je gegegandeerd op de weide van elk festival: van bonte vlechtjes tot nonchalante dotjes.

1. Op zoek naar een nonchalant kapsel waar je nauwelijks werk aan hebt tijdens de festivals? Eenvoudige dotjes, zoals op de onderstaande foto, heb je in een wip bovenop je hoofd getoverd. Nonchalant, stijlvol, en hip ... ideaal voor op de festivalweide.

 

Love the shirt | via: @rosacha #Coachella #Coachella2016

Een bericht gedeeld door ?FESTIVAL STYLE STARS? (@inspocoachella) op

2. Eerder al berichtten we ook over die andere mogelijke festivaltrend, die misschien wel eens de allergrootste van het komende festivalseizoen zou kunnen zijn, namelijk de dotjes à la Spice Girls. Dit zijn twee dotjes die aan weerszijden van het hoofd bovenaan worden vastgespeld. Vorig jaar werd Kendall Jenner er overigens al mee gespot op Coachella.

 

Kendall and Kaia????????

Een bericht gedeeld door ?FESTIVAL STYLE STARS? (@inspocoachella) op

3. Bye bye choker. Een hele reeks kettingen die je in laagjes over elkaar hangt, is slechts één van die juwelentrends die het komende zomerseizoen hipper dan ooit is en die naar alle waarschijnlijkheid ook de festivalweides zal veroveren. Ook Gigi Hadid blijkt al grote fan.

 

this week's mood board, via @leandramedine x

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

4. De festivals zijn de uitgelezens kans om je haren een keertje in een niet zo alledaagse kleur te verven. Pastelkleuren, zoals pastelroze of pastelpaars, blijven nog steeds populair. Model Jourdan Dunn deed het je al voor op Coachella 2015 en ook de voorbije maanden passeerden enkele modellen met een dergelijk kleurtje op de revue.

 

Purple haze #tbt #Coachella15

Een bericht gedeeld door Jourdan Dunn (@jourdandunn) op

5. Vlechtjes zijn alle festivalseizoenen niet van de weide weg te denken, maar ook daarnaast zijn ze waanzinnig trendy bij het jonge volkje. Van een boxervlecht tot een haarbandvlecht ... alle varianten blijven populair. Begin alvast te oefenen, want sommigen vergen behoorlijk wat oefening.

 

So cute

Een bericht gedeeld door ?FESTIVAL STYLE STARS? (@inspocoachella) op

 

 

Shorts ??

Een bericht gedeeld door ?FESTIVAL STYLE STARS? (@inspocoachella) op

6. Model Emily Ratajkowski illustreert meteen twee trends in één keer. Haar ogen zijn fel opgemaakt tot zogenaamde statement eyes waarbij de rest van het gezicht quasi onopgemaakt blijft en - natuurlijk - zijn daar ook die vlechtjes die maar niet aan populariteit lijken in te boeten.

 

NYC ?? thanks to my boos @hungvanngo @daniellepriano

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

7. Ook bloemen blijven gewilde festivalaccessoires. Al lijken de bloemenskransjes die de afgelopen twee festivalseizoenen overal gespot werden hun beste tijd nu wel te hebben gehad en worden de bloemen nu gewoon losjes doorheen de lokken gedrapeerd, zoals bij model Hailey Baldwin.

 

estou com saudades meu amorzinho.

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Niet te missen