Celebs

Janet Jackson vraagt slechts enkele maanden na bevalling scheiding aan

Print
Janet Jackson vraagt slechts enkele maanden na bevalling scheiding aan

Foto: AFP

Janet Jackson (50) en haar miljardair Wissam Al Mana (42) gaan scheiden. Dat meldt de Britse krant Daily Mail. Janet Jackson beviel in januari nog maar pas van hun eerste kind. Slechts enkele dagen na de geboorte van hun zoontje doken de eerste geruchten over een scheiding al op, maar toen ontkenden beide partijen dit nieuws nog volmondig.

De scheiding van Janet Jackson en de zakenman uit Qatar komt er na een huwelijk van vijf jaar. In januari beviel de zangeres van hun zoontje, Eissa, haar eerste kind op haar vijftigste. Een goede vriend van Janet Jackson vertelde de Daily Mail op zaterdag dat "het koppel er een einde aan heeft gemaakt omdat de relatie niet werkte en ze nu allebei hun eigen weg uit zullen gaan".

Volgens diezelfde bron zal de scheiding op vriendschappelijke basis verlopen en is het koppel vastberaden om als ouders goed samen te werken, ook al vormen ze niet langer een liefdeskoppel. Hun zoontje zou bij zijn moeder verblijven, die zich in Londen wil vestigen. Voor miljardair Wissam Al Mana zou de echtscheidingsbemiddeling behoorlijk prijzig kunnen worden. De waarde van zijn bedrijf ligt op £ 800 miljoen, of omgerekend € 940 miljoen, ongeveer vier keer de nettowaarde van het fortuin van Janet Jackson.

Het nieuws over een scheiding komt voor velen niet geheel als een verrassing. Slechts enkele dagen na de bevalling verscheen Janet Jackson ook al in het openbaar zonder haar trouwring, waardoor de geruchtenmolen meteen gevoed werd. Toen ontkende het koppel wel nog alle geruchten. Tijdens het huwelijk bleef het koppel immers zoveel mogelijk uit de schijnwerpers. De zangeres zou zich ook bekeerd hebben tot de islam, al werd dat nooit officieel bevestigd.

 

 

 

 

Niet te missen