Celebs

Hier eindigt ‘Temptation Island’: “Respect? Je hebt seks gehad met een gast op tv”

Print
Hier eindigt ‘Temptation Island’: “Respect? Je hebt seks gehad met een gast op tv”

Foto: *

Het laatste kampvuur op ‘Temptation Island’ was er één waar alle koppels erg naar hadden uitgekeken. Het had een fijn weerzien kunnen zijn, maar veel mooie woorden hadden de koppels (of moeten we zeggen exen) niet meer over voor elkaar.

Opgelet, spoiler alert. Lees niet verder als je de voorlaatste aflevering van Temptation Island nog wil bekijken.

Lize & Jefferson

Het laatste kampvuur tussen Lize en Jefferson is eigenlijk niet meer dan de laatste hindernis voor Lize zich  definitief in de armen van Ken kan storten. Het écht moeilijke moment voor haar was dan ook niet de bekentenis dat Jeffie met handen en tong aan Natasja had gezeten, wel dat ze afscheid moest nemen van haar langharige tarzan.

“Ik zie aan je gezichtsuitdrukking hoe je geniet van die fake-ass Justin Bieber’, slingert Jefferson haar in het gezicht. Lize probeert de rollen nog om te draaien (“Je had geen respect, weet jij hoe waardeloos ik me heb gevoeld door jouw beelden?”), maar ze weet dat het verloren is. Jefferson mag dan geen engel zijn, hij staat voor schut. Vooral dat ze seks heeft gehad met Ken, schiet bij hem in het verkeerde keelgat. “Jij zeurt over mijn reputatie en mijn job en je slaapt met een gast op tv? Ik had je nog wel aan mijn moeder voorgesteld.”

Het verdict: Als er al één koppel uit ‘Temptation’ komt, dan zullen het Lize en Ken zijn. Voor Jeffie is de kous af: “Ik wil haar nooit meer zien”

Merijn & Lisa

“Nee, ik ben niet geslaagd”: Merijn geeft eerlijk toe dat hij zich het weerzien met Lisa  anders had voorgesteld. Maar ook hij heeft een excuus voor zijn gefriemel met Pommeline: “Ik kreeg gewoon een Lisa te zien die ik niet kende.” Lisa, die begrijpt nog altijd niet wàt ze precies verkeerd gedaan heeft. Dus legt Merijn het even uit. “Je weet dat ik één ding niet respecteer, dat is met een vrouw zoenen.” Al werd hij ook niet heel vrolijk van de beelden waarop Karim in haar douche stond.  Zelf speelt hij de vermoorde onschuld: “Ik heb geen seks gehad, ik heb haar aangeraakt, maar ik ben er niet ingegaan. Ik heb enkel gereageerd op de beelden die ik van jou zag.”

Het verdict: Lisa ziet in Merijn nog steeds de jongen op wie ze verliefd is, maar ze kan de beelden niet uit haar hoofd zetten. Ook voor Merijn is de kous af: “Het feit dat ze nog niet beseft wat ze fout heeft gedaan, vind ik nog het ergste.”

Niels & Rosanna

Rosanna was best zenuwachtig voor haar laatste kampvuur. Ze had Niels dan ook nog op te biechten dat ze seks had met Alex. Dat viel bij hem niet meteen in goede aarde: “Dit is gelijk het einde”, besliste Niels. “Ik wilde zo graag bij je terug en nu kan het niet meer. Je hebt het verneukt. Ik heb spijt dat ik zelf niet verder ben gegaan.” Hoewel hij haar duidelijk gemist heeft en Rosanna sterke argumenten aanhaalt (“Je hebt wel haar slipje naar beneden gedaan met je teen!”), vindt Niels haar vrijpartij met Alex een brug te ver. Hij trapt het boos af en gooit voor de dramatiek nog één van de decoratieve kampvuurtoortsen omver.

Het verdict: “Je was het meisje waarmee ik wilde trouwen en nu is het kapot”, zegt Niels in het busje. Rosanna krijgt zelfs geen knuffel meer.

Herbert & Jolien

Herbert en Jolien mogen de kampvuurronde afsluiten en hun weerzien is vooral pijnlijk. Want zodra ze in elkaars buurt komen, transformeert zij in iets wat lijkt op een huilende schotelvod en toont hij zich op zijn onhebbelijkst. “Door jou is alles verpest”, verwijt Herbert Jolien. Dat hij zelf seks had met Saartje in de douche, is voor hem niet zo belangrijk, want het was alleen maar wraak om wat Jolien deed. Een kus met de meisjes vergelden met seks in de douche? Fijn zakendoen, Herbert. En toch wil Jolien hem terug: “Zelfs als je je zie neuken neem ik je terug omdat ik je zo graag zie”, klinkt het met de moed der wanhoop. Hoe Herbert er in slaagt om de rollen zo te draaien dat Jolien zich verontschuldigt voor een kus terwijl hij vrijuit gaat voor douchepoeperij, het is een raadsel. “Je weet toch hoe ik ben?” is zijn enige verdediging. “Jij mag alles en ik mag niks”, vat Jolien het samen.

Het verdict: Herbert wil niet meer praten met Jolien en zij stort in. Zo eindigt Temptation Island met luide snikken. Of Herbert daadwerkelijk zijn koffers heeft gepakt (echt, Jolien, het zou beter zijn) komen we volgende week te weten. 

Niet te missen