Beauty

"Ik heb bewerkte wenkbrauwen, valse wimpers en opgespoten lippen"

Print
"Ik heb bewerkte wenkbrauwen, valse wimpers en opgespoten lippen"

Foto: Instagram

Dat foto’s op sociale media niet altijd zijn wat ze lijken, dat heeft de 19-jarige Paige Matthews uit Massachusetts vorige week vrijdag ondervonden. Ze complimenteerde beautyblogster Gina Shkeda over haar uiterlijk, maar de vrouw stuurde een eerlijk antwoord terug.

Gina Shkeda deelde vorige vrijdag een sexy selfie met haar meer dan achthonderdduizend volgers. Ze lag casual in bed, droeg geen make-up en keek met haar blauwe ogen verleidelijk in de camera. Paige is een grote van haar uiterlijk en stak dat niet onder stoelen of banken. “Als ik zo mooi zou kunnen wakker worden zoals Gina, dan zou ik het gelukkigste meisje ter wereld zijn”, schreef ze in een tweet voor de hashtag waarin ze de blogster een natuurlijke schoonheid noemt.
 

 

Een bericht gedeeld door Gina (@ginashkeda) op

 

Die reactie viel Gina op en nog geen minuut later, gaf ze een antwoord om Paige en andere volgers duidelijk te maken dat haar look puur natuur is. “Meisje, ik liet mijn wenkbrauwen microbladen, ik heb valse wimpers en mijn lippen zijn opgespoten. Zelfs ik zie er zo niet uit. Jij bent perfect”, schreef ze. Haar eerlijkheid wordt enorm geapprecieerd door haar fans omdat niet iedereen met een goede look dat is.

“Ik werd omver geblazen door haar eerlijkheid. Ze is zo zelfzeker”, aldus ene Rachel, die Gina volgt, aan de Amerikaanse entertainmentsite Buzzfeed. “Als iemand naar wie ik opkijk zo zelfzeker kan zijn, dan kan ik dat ook”, klinkt het. Ook op Twitter regent het positieve reacties over de manier waarop ze op reageerde.

Niet te missen