Peuters en kleuters Op het Boseind beleven een stralende lente

Print
Maasmechelen - Op vrijdag 24 maart werden de kleuters van basisschool Op het Boseind in de bloemetjes gezet voor Dag van de Kleuter. Een week later, op vrijdag 31 maart, werden ze verrast met een bezoekje van de paashaas.

Voor ‘Dag van de kleuter van scholengroep 14’ werden de kindjes door de kleuterjuffen getrakteerd op een lekker ontbijt. Met een gevuld buikje begonnen ze aan een leuke dag. Doorheen de dag beleefden de kleuters allerlei leuke activiteiten. Ook de ouders en de grootouders waren hierbij van de partij. Samen met hun kleine spruit beleefden ze een "happy-feet" dansmoment. Deze geslaagde dag werd afgesloten met een bezoek aan de gezellige sfeermarkt in de lagere school. Iedereen haalde veel voldoening uit deze geslaagde dag!
Een weekje later werd de laatste schooldag voor de paasvakantie afgesloten met een zoektocht naar het gevulde paasmandje. Ouders en kinderen gingen op zoek naar al dat lekkers. Na een heuse speurtocht wenste iedereen elkaar een leuke vakantie en zo ging iedereen het zonnige weekend in!
Deze fijne kleuters van Op het Boseind verdienen het om zo lekker verwend te worden!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio